На головну Мапа сайту E-mail
ТОВ "ТЕСТІФУД" - виробництво продуктів швидкого приготування Русская версия  
Чудова ™
Про компанію Ромашка Продукція Ромашка Прайси Ромашка Технологія Ромашка Партнерам Ромашка Контакти
Смачно! Якісно! Поживно!
ПРИПРАВИ СУПИ ДРУГІ СТРАВИ КИСЕЛІ ЖЕЛЕ

Прайс-лист: суп, кисіль, плов, каша, розсольник, борщ. Чудова. Вінниця, Україна.
Виробництво та продаж супів, приправ,  других страв, киселю (киселів). Україна, Вінниця.
Продаємо продукти швидкого приготування: супи, каші, приправи, киселі. Україна, Вінниця.
Интернет Маркетинг
Яндекс цитирования
Rambler's Top100
Смакові приправи

ТМ "Чудова" пропонує Вашій увазі наступні приправи:


Вкусовая приправа куриная

Смакова приправа куряча

Спеціально підібрана та чудово збалансована приправа надасть вашим стравам дивовижного смаку та аромату смаженої курки.



Вкусовая приправа грибная

Смакова приправа грибна

Тим, хто не їсть м'яса, в період посту чи під час дієт, рекомендуємо спробувати страву з приправою «Чудова» грибна. Приправою добре заправляти овочеві салати, а стравам з грибами вона надає більш насиченого смаку та аромату.



Вкусовая приправа c беконом

Смакова приправа з беконом

Додаючи приправу «Чудова» з беконом під час приготування супу, борщу, м'ясних блюд і салатів, Ви отримаєте більш повний та насичений смак з м'яким ароматом копченості.


Масса 1 пакетика приправи  – 100 г.
Масса 1 ящика – 5 кг. У ящику - 50 пакетиків

Приправи — домішки до їжі, які впливають на її смакові якості. Зазвичай це свіжі або висушені частини пряно-ароматичних рослин, що містять пекучі (пряні) і леткі ароматичні речовини.

До приправ, також, відносять: деякі смакові домішки (глутамат натрія і ін.), соуси та готові до вживання продукти (кетчуп, гірчиця).

Здавна люди високо цінували здатність перетворювати прісну їжу на апетитну страву. Приправи, спеції і прянощі, за допомогою яких досягався цей дивовижний ефект, вважалися швидше аптекарськими, ніж кулінарними засобами. Прянощі і приправи купувалися за величезні гроші і зберігалися з особливою ретельністю. На Сході вміння змішувати різні прянощі в одну приправу дотепер вважається великим мистецтвом. Рецепти таких сумішей передаються з покоління в покоління як сімейні секрети.

Організовуючи виробництво харчових концентратів, фахівці торгової марки «Чудова» ретельно вивчали способи приготування різних приправ з найвіддаленіших  куточків світу, ознайомилися з відгуками кулінарів і оцінками експертів. Завдяки цьому були відібрані перевірені рецептури приправ «Чудова» .

Приправи «Чудова» ™ визначають смакову та ароматну гармонію страви. Впливаючи на смакові рецептори, приправи позитивно діють на травну систему, підсилюють апетит, покращують обмін речовин, сприяють створенню гарного настрою. Вони дозволяють по-новому подивитися на одну й ту ж страву та приготувати її з різними смаковими відтінками.

 

Радимо приготувати

Гарнір зі смаженої вермішелі

Гарнір з смаженої вермішелі
Розігріти на сковороді 100 р. олії і висипати на неї 400 р. вермішелі. Швидко перемішуючи, обсмажити вермішель впродовж 5-7 хвилин до бронзового кольору. Коли обсмажиться, влити гарячу воду, щоб покрити вермішель приблизно на 1 см., перемішати, накрити сковороду і тушити на повільному вогні 10-15 хвилин, час від часу перемішуючи. Потім розвести в невеликій кількості води 2-3 чайних ложки приправи «Чудова» , вилити у вермішель, перемішати, накрити кришкою і довести до готовності – це хвилини 3-4. Подавати до столу, поливши кетчупом з паприкою і посипавши зеленню.

Можна вживати вермішель як гарнір до гарячих м'ясних страв.
Склад: 400 р. вермішелі, 100 гр. олії, кетчуп з паприкою, зелень, приправа «Чудова» за смаком.

Смажена молода картопля

Смажена молода картопля
Картоплю ретельно вимити і обсушити. Ковбаски нарізати шматочками завтовшки 3см. Цибулину почистити і розрізати на 8 частин. Стручки перцю помити, почистити від насіння та нарізати кубиками.

У невеликій товстостінній сковороді розігріти топлене масло і впродовж 5 хвилин обсмажувати в ньому картоплю. Додати кубики перцю, шматочки ковбасок і цибулю. Заправити приправою «Чудова»та, перемішуючи, смажити 15 хвилин.

На 4 порції:
500 р. дрібної молодої картоплі, 4 ковбаски для обсмажування, 4 цибулини, по одному червоному і жовтому солодкому перцю, 3 стол. ложки топленого масла, приправа «Чудова» за смаком. 

 
Мапа сайту  E-mail  На головну  Вгору ^
Про компанію Ромашка Продукція Ромашка Прайси Ромашка Технологія Ромашка Партнерам Ромашка Контакти
Made in: METASTUDIO
Copyright © 2006 ТОВ "ТЕСТІФУД". Вінниця, Україна. Усі права захищені.